Нагоре

За нас

medicaat.com предлага лесно и удобно пазаруване и има за цел да предостави на нашите клиенти широка гама от усъвършенствани продукти в допълнение към отличното обслужване на клиентите и предимствата на директното и сигурното онлайн пазаруване.

Лесна навигация за интуитивно използване

Нашият онлайн магазин е създаден по прозрачен и лесен за ползване начин. При първото посещение на нашата начална страница или с търсенето на определен продукт, нашите клиенти ще бъдат запознати с нашият магазин доста леко, и ще могат да направят плащане бързо и ефективно.

Вашата покупка е конкретна и сигурна

След като всичките артикули, които Вие искате, са в количка за пазаруването, нашите клиенти могат да избират между няколко опции за сигурното плащане. Плащанията могат да се извършват с авансово плащане или чрез кредитната карта. Нашите клиенти, след като направят своята поръчка успешно, ще бъдат уведомени по имейл за състоянието на тяхната поръчка.

Бърза доставка

Нашите клиенти наричат тази опция „експресна доставка“, тъй като обикновено изпращаме поръчки в същия ден, когато е извършено плащане.

Пълен и индивидуален пакет на услуги

Използвайки нашата безплатна гореща линия (с местни такси от някои държави), нашите клиенти могат да получат повече информация по темата „Лекарства, билки и продукти за отслабване“ и могат да задават всякакви въпроси, които имат, към нашите компетентни специалисти по обслужване на клиенти. Ние предлагаме пълен пакет на услуги без дълго време на изчакване.

Продуктово портфолио

На medicaat.com клиентите ще намерят големи международни марки като Pfizer Lili, Bayer или LIDA, както и ексклузивни компании, които произвеждат продукти-генерики, като Ajanta, и които не можете да намерите на други места за продажба на дребно. Ако имате въпроси, коментари или допълнителни изисквания относно Вашата поръчка, моля пишете ни. Всеки имейл ще бъде прочетен и отговорен незабавно. През работното време нашият персонал за обслужване на клиенти е на разположение, за да Ви съдейства.

Качество и отговорност

medicaat.com се ангажира да Вие помогне с Вашите решения относно медицинските продукти. Само Вие можете да решите кой продукт е подходящ за Вас. Много пациенти предпочитат анонимността на нашето онлайн консултиране пред тази на разговор със собствения им лекар. Ние не сме на мнение, че интернет някога трябва да замести посещението при лекар и е много важно да обмислите пълен преглед с Вашия лекар, за да обсъдите потенциалната причина на проблемата си.

Важно: Покупката на лекарства през интернет не може да замества медицинската консултация.

Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка