Нагоре

Отървете се от проблемите с алопецията още днес! Поръчайте Пропеция онлайн!

 
5.00 / 1 Отзиви на клиенти
1 Отзиви
5 Звезди:
  
(1)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 1 отзиви
 
Пропеция генерична

Алопецията е едно от онези заболявания, които не са опасни за Вашето здраве като цяло. Това не влияе на Вашето физическо състояние, но влияе силно на Вашето психологическо състояние. Човек, след като открил първите признаци на алопеция, започва да използва различни препарати за предотвратяване на загубата на коса - от шампоан до лекарства. Често това не помага, но големи суми пари са похарчени за тези средства.

С появата на Пропеция на пазара всички притеснения могат да изчезнат. Възстановяването на косата сега е лесно, както никога досега. Всичко, от което се нуждаете, е да поръчате Пропеция онлайн в нашата уеб аптека.

 

Пропеция генерична 5mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Пропеция генерична 5mg 20 хапчета лв74.30 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 30 хапчета лв95.82 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 60 + 2 хапчета лв173.97 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 90 + 4 хапчета лв253.38 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 120 + 4 хапчета лв320.27 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 180 + 4 хапчета лв453.62 Добави в кошницата
Пропеция генерична 5mg 360 + 6 хапчета лв894.78 Добави в кошницата

Пропеция генерична 1mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Пропеция генерична 1mg 20 хапчета лв50.83 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 30 хапчета лв60.67 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 60 + 2 хапчета лв100.84 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 90 + 4 хапчета лв135.56 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 120 + 4 хапчета лв164.27 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 180 + 4 хапчета лв222.95 Добави в кошницата
Пропеция генерична 1mg 360 + 6 хапчета лв436.66 Добави в кошницата

Защо започва косопадът?

Пренасищането на мъжки хормон, наречено дихидротестостерон в организма, води до загуба на коса. Натрупването на този хормон в тялото засяга фоликула. В резултат на това косата умира и спира да расте.

Пропеция е надеждно лекарство за мъже за лечение на косопад. Специалните ферменти на лекарството спират алопецията и стимулират растежа на нова коса.

Пропеция работи!

Пропеция съдържа Финастерид. Това е активен компонент, който предотвратява масивната загуба на коса и активира растежа й веднага след първите приема.

Финастерид се съдържа в таблетки, насочени към намаляване на нивото на дихидротестостерон в човешкото тяло. Това се използва и за лечение на други заболявания, поради което трябва да попитате лекар за възможни взаимодействия, преди да вземете лекарството.

Забележете! Пропеция се използва за лечение на андрогенна загуба на коса, тъй като други видове алопеция имат друго естество и изискват специфично лечение.

Възстановяването на косата с помощта на Пропеция отнема известно време. Очакваното време на растеж на косата е 1 см на месец. Препоръчително е да приемате Пропеция не по-малко от 3 месеца, за да постигнете страхотни резултати.

Колко ефективна е Пропеция?

Дори след като сте получили желания ефект, трябва да продължите да приемате Пропеция, за да осигурите положителните резултати. Ако тялото Ви продължава да произвежда голямо количество дихидротестостерон, лекар може да предпише да приемате препарата редовно. Не се притеснявайте – това е абсолютно безопасно. Производителите на лекарството предвиждат редовно лечение с Пропеция. Лекарството няма да има отрицателен ефект върху организма Ви.

Като правило Пропеция дава много добри резултати. Този препарат осигурява възстановяване на косата в горната част на главата и веждите, които са проблемни области.

Какви са противопоказанията за използване на Пропеция?

Препаратът е безопасен за мъжкото тяло. На практика няма ограничения за използването на Пропеция.

В същото време има строги противопоказания за употребата на лекарството от жени. Жената никога не трябва да приема Пропеция. Препаратът не е за лечение на косопад при жените. Лекарството няма да помогне за излекуване на косопада, но ще причини проблеми с плодовитостта или с раждането, ако жената е бременна.

Странични ефекти на Пропеция

Безопасността на Пропеция е доказана от множество медицински изследвания. Процентът на хората, които изпитват странични ефекти от приема на лекарството, е близо до нула. Дори да има някои странични ефекти, те са незначителни и не са опасни за пациента. Ето защо този препарат е толкова популярен и е от полза.

Все пак трябва да Ви предупредим за възможни странични ефекти. Те са:

  • Намаляване на сексуалното желание;
  • Намалено количество сперматозоиди;
  • Проблеми с ерекцията.

Възможно ли е да закупя Пропеция онлайн без рецепта? Колко безопасно е да купувате Пропеция онлайн?

Можете да поръчате Пропеция онлайн в нашата аптека. Ние гарантираме, че ще доставим оригиналния Ви продукт в кратък срок. Препаратът може да бъде закупен без рецепта. Преди да използвате лекарството, прочетете внимателно инструкцията. Ако сте забелязали само един страничен ефект след приема на лекарството, моля, обадете се на Вашия лекар.

Много онлайн аптеки продават Финастерид в България без рецепта. Ако купувате Финастерид евтино, бъдете внимателни при избора на доставчик. Косопадът не е сериозен проблем, но лечението му трябва да бъде под контрола на специалист.

 

Препоръки за Пропеция

4 от 6 хора смятат следния отзив за полезен
 
5.00/5
от Петър
С нетърпение очакваме страхотни резултати.
Не Да   Полезен ли Ви беше този отзив?  
Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка