Нагоре

Оригинална Виагра - оригиналът на Pfizer в България

 
4.50 / 1 Отзиви на клиенти
1 Отзиви
5 Звезди:
  
(1)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 1 отзиви
 
Виагра оригинален

Виагра оригинална означава ефективност и качество още от началото на своята разработка. До този момент това не се променя и все повече мъже се възползват от сексуалната медицинска революция, предизвиквана от индустрията за подобряване на мъжко здраве. Ако искате да поръчате Виагра онлайн, можете да кажете „чао" на Вашата еректилна дисфункция и дори в напреднала възраст да откриете своята сексуалност отново.

Високоефективната активна съставка Силденафил действа от 4 до 6 часа и гарантира силна, продължителна ерекция. Също така са възможни многократни последователни ерекции при достатъчна сексуална възбуда. Виагра оригинална като дългосрочното решение се е доказала ефективност дори при импотентности, причинени от сериозни физически състояния. Дългосрочни проучвания показват, че еректилната дисфункция може да бъде излекувана, без да навреди на медицинското състояние. Обърнете внимание и на нашата медицинска информация за ефективността и потенциалните взаимодействия с други препарати на оригинална Виагра. Също така можете да намерите информация за страничните ефекти на Виагра в нашата онлайн аптека.

В нашата онлайн аптека можете да поръчате оригинална Виагра онлайн и да подобрите ерекцията си наистина лесно. medicaat.com ви предлага поверителен, безопасен и бърз начин за лечение на еректилна дисфункция.

Освен маркови лекарства в нашата онлайн аптека, можете да поръчате наистина достъпна алтернатива на оригинален продукт - евтина генерична Виагра, която ще Ви бъде доставена по най-бързият начин.


 

Виагра оригинален 100mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Виагра оригинален 100mg 4 хапчета лв76.24 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 8 хапчета лв111.44 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 12 хапчета лв135.10 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 14 + 2 хапчета лв165.80 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 22 + 2 хапчета лв224.80 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 34 + 2 хапчета лв304.82 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 48 + 4 хапчета лв385.79 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 64 + 4 хапчета лв491.93 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 76 + 4 хапчета лв570.97 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 92 + 4 хапчета лв675.80 Добави в кошницата
Виагра оригинален 100mg 120 + 8 хапчета лв876.02 Добави в кошницата

Медицинска информация и ефекти на оригинална Виагра

Активна съставка: Силденафил цитрат

Виагра оригинална – дозировка

Хапчета Виагра се произвеждат от надежден производител в областта на фармацевтичните продукти, наречен Pfizer. Това е доверена фармацевтична компания, работеща по целия свят. Това е компания, която се занимава с производство на лекарства и медицински изследвания от 1849 г. Виагра под форма на хапчета се предлага в дозировка 100 мг. Може да откриете снимки на хапчета, които са със бадемова форма и с синьо покритие. Името на производителя Pfizer и дозата са гравирани върху всяко хапче. Цялата дневна доза не може да надвишава 100 мг.

Как да използвам Виагра?

Виаграта е идеална за употреба до 4 часа; това е добре за един ден. Максималната плазмена концентрация се постига в рамките на 30 до 60 минути. По-добре е да приемате това лекарство с празен стомах, тъй като храната може да намали скоростта на абсорбция на лекарството в човешкото тяло от стомаха. По-малкото количество храна е добро за по-добър ефект от лекарството. Приемът на храна рано вечер е най-добрият вариант за най-висок ефект на лекарството. Лекарството не води до пристрастяване, тъй като трябва да се приема при нужда, така че няма рискове за пристрастяване към това лекарство. Лекарството не води до пристрастяване дори след продължителна употреба.

Как действа Виагра?

Силденафил е така нареченият PDE-5 инхибитор. PDE-5 е ензим в организма, който е отговорен за намаляването на ерекцията. Следователно с целенасочено инхибиране от активната съставка Силденафил, пенисът може да бъде снабден с кръв по-дълго и значително по-добре, което позволява силна ерекция за 4 до 6 часа. Оригинална Виагра е направена от силденафил, силденафил цитратът е фосфор дистераза тип 5 инхибитор, наречен накратко като PDE5 инхибитор. Както показва името, силденафил ограничава PDE5. PDE5 е био химичен компонент, който отпуска мускулите на пениса. Това води до обратен поток на кръв от пениса навън. Това действие на PDE5 предизвиква загубата на ерекция от пениса. Силденафил не помага за постигане на ерекция, но помага да се поддържа ерекцията след постигането. Получаването на ерекция се инициира от мозъка чрез изпращане на нервен сигнал за приток на кръв към пениса. Това се случва, когато човек се развълнува сексуално. По този начин ерекцията е емоционално и психически предизвикано действие.

Противопоказания

По-важното е, че страничните ефекти на оригинална Виагра са така наречените противопоказания, свързани с обичайното лечение. Пренебрегването на това може да причини тежки усложнения. Освен това, моля, отделете време, необходимо да прочетете подробно взаимодействията с други препарати. Има някои предпазни мерки, които трябва да спазвате, докато използвате Виагра. Преди да започнете употреба на лекарството, трябва да се обърнете към своят лекар за назначените лекарства и здравословни проблеми. Лекарството не трябва да се консумира с нитрати, тъй като може да доведе до много ниско кръвно налягане, което води до серйозни последици. Виагра също не е подходяща за пациенти със сърдечни заболявания. Човек трябва да потърси медицинска консултация за проблеми с черен дроб и бъбреците, инсулт и здравословни проблеми, свързани с кръвното налягане, ако иска да започне употреба на Виагра.

Виагра не може да се приема, ако:

 • приемате други продукти за мъжко здраве;
 • страдате от тежки сърдечно-съдови заболявания;
 • диагностицирано е ниско кръвно налягане;
 • имате дегенеративни заболявания на ретината (това може да доведе до слепота);
 • склонни сте към приапизъм и деформации на пениса;
 • диагностицирани сте с тежки чернодробни заболявания;
 • имате стомашно-чревни язви;
 • не сте възрастен (над 18 години).

Виагра - Странични ефекти

Както всички лекарства, оригинална Виагра има странични ефекти. Те може да не се появяват и могат да се различават при различните хора.

Най-честите нежелани реакции са:

 • Главоболие;
 • Нарушения на зрението (възможна е синкава мъглявина в зрителното поле);
 • Изчервяване;
 • Усещане за пълен стомах, болки в стомаха, киселинност, гадене и повръщане;
 • Запушване на носа;
 • Приапизъм.

Взаимодействия: при никакви обстоятелства никой не трябва да приема едновременно Виагра и лекарства, съдържащи нитрати или техните донори, тъй като могат да възникнат животозастрашаващи взаимодействия. Така наречените "попъри" също са нитратните донори, така че, моля, имайте предвид.

Пълният стомах влияе върху ефективността на лекарството. Ето защо не трябва да приемате лекарството преди, по време или след хранене. Ефективността е на върха си, когато лекарството се приема на гладно. По същия начин грейпфрутът или сокът от грейпфрут могат да увеличат страничните ефекти.

Специални бележки: при редки обстоятелства може да се окаже, че нямате реакция към активната съставка. В този случай не просто увеличавайте дозата на хапчетата Виагра, но сменете лекарството след внимателна консултация с Вашия лекар.

Купете Виагра в България и вземете своите бонус хапчета и спестете парите си!

 

Препоръки за оригинална Виагра

2 от 2 хора смятат следния отзив за полезен
 
4.50/5
от Габриел
Постепенно намаляване на резултатите за около 4-5 дни. Аз съм на 35 и нямам „нужда“ от това, но определено ви дава увереност да преминете към „Спарта“, ако знаете какво имам предвид. Първият ден е много твърдо, а вие оставате твърд през седмицата. Супер продукт със сигурност.
Не Да   Полезен ли Ви беше този отзив?  
Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка