Нагоре

Получете силна ерекция с таблетки за дъвчене - купете Сиалис Софт Табс онлайн!

 
4.50 / 1 Отзиви на клиенти
1 Отзиви
5 Звезди:
  
(1)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 1 отзиви
 
Сиалис Софт Табс

Таблетките Сиалис за дъвчене са толкова ефективни, колкото оригинален Сиалис. Разликата е в скоростта на действието. Приемане на дозата от Сиалис се извършва точно в устата чрез устната лигавица. Дъвченето осигурява по-бързо доставяне на активната съставка в кръвния поток. В резултат на това ерекцията може да се постигне по-бързо.

Препоръчителната дневна доза на активна съставка Сиалис е 20 мг. Ето защо Сиалис Софт Табс се произвежда с тази концентрация на активния си компонент. За да сте сигурни, че тялото Ви реагира правилно за това количество Сиалис, вземете само половината от хапче за първи път. Таблетката за дъвчене трябва да се вземе за 20 минути преди секса.

Ефектът от Сиалис Софт Табс продължава до 36 часа. През този период от време можете да бъдете абсолютно уверени в ерекцията на пениса си. В рамките на този период от време могат лесно да се постигнат многократни и мощни ерекции (след адекватна сексуална стимулация). Бъдете сигурни - Вашата сексуална активност ще се увеличи значително с Сиалис Софт.

 

Сиалис Софт Табс 20mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Сиалис Софт Табс 20mg 10 хапчета лв72.68 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 20 + 2 хапчета лв124.74 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 30 + 4 хапчета лв162.83 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 60 + 4 хапчета лв296.80 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 90 + 6 хапчета лв403.59 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 120 + 6 хапчета лв463.05 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 180 + 8 хапчета лв657.72 Добави в кошницата
Сиалис Софт Табс 20mg 270 + 10 хапчета лв877.90 Добави в кошницата

Сиалис Софт Табс. Медицинска информация

Активната съставка в Сиалиса е Tадалафил. Лекарството се произвежда под формата на таблетки за дъвчене с одобрена концентрация от 20 мг на активния компонент. Установената дневна доза не трябва да се превишава, за да се избегнат усложнения. Сиалис Софт е подходящ за дъвчене, но е по-добре да смучете хапчето за малко, за да получите максимален ефект. Софт Табс имат добър вкус и ще бъдете изненадани с приятната ментова cвежест. Бързото действие на хапчето позволява неговото приемане само 15 минути преди секс.

Ефектът на Сиалис Софт Табс

Активизиращ ефект на продукта е по-висок от този на обичайните хапчета. Това се дължи на оригиналната форма на таблетката - процесът на абсорбиране започва веднага след вземането на хапче, точно в устата. Абсорбирането отнема по-малко време и ефектът идва доста бързо. Бързата реакция на организма дава възможност да се насладите на спонтанен секс.

Противопоказания за използване

Както всяко друго лекарство, Сиалис Софт Табс също има противопоказания, които си заслужават вниманието. Ако не искате да навредите на здравето си сериозно, моля следвайте инструкциите.

Списъкът с противопоказания изглежда така:

 • Не се препоръчва да приемате Сиалис Софт, ако сте под 18 години;
 • Не комбинирайте Сиалис с други лекарства за потентност;
 • Не приемайте Сиалис с противопоказани хапчета;
 • Не приемайте, ако имате ниско кръвно налягане, сърдечно-съдови заболявания и проблеми с черния дроб или бъбреците;
 • Риск от трайна ерекция.

Странични ефекти на Сиалис Софт

Страничният ефект е неудобство, което трябва да се избягва. Страничните ефекти на Cиалис не са опасни, но крайно нежелани. Ако сте алергични към Cиалис или някои компоненти на хапчета, незабавно се консултирайте с Вашия личния лекар. В повечето случаи нежеланите реакции възникват поради предозиране или свръхчувствителност.

Списъкът на честите нежелани реакции:

 • Болки в мускулите, кръста и главоболие;
 • Зачервяване на лицето, топлинни усещания;
 • Световъртеж;
 • Лошо храносмилане;
 • Запушенност в носа;
 • Дразнене на очите.

Взаимодействия с други лекарства

Ако приемате лекарства, съдържащи нитрати или PDE-5 ензим, не можете да приемате Cиалис и друг усилвател на потенцията едновременно. Отрицателното взаимодействие ще настъпи веднага. Първият признак на отрицателно взаимодействие е спад на кръвното налягане. Други лекарства, които трябва да се преразглеждат преди приема на Сиаис, са лекарствата за синдром на придобитата имунна недостатъчност (AIDS) и тези, съдържащи ензими.

Сиалис Софт Табс прилича на дъвка. Удобно е, ако трябва да го вземете на обществено място, но може да е опасно за децата. Винаги дръжте лекарствата за потентност заключени. Във всички останали случаи Сиалис Софт е добра алтернатива на генеричен Сиалис.

 

Препоръки за Сиалис Софт Табс

2 от 2 хора смятат следния отзив за полезен
 
4.50/5
от Петър
Определено бих препоръчал този продукт за всеки, който търси нещо ново. Ефектите бяха дълготрайни, дори работи по -добре на следващата сутрин! Имах повече издръжливост и беше идеален за почивка през уикенда, когато възможността за интимно време беше по-честа.
Не Да   Полезен ли Ви беше този отзив?  
Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка