Нагоре

Купете разтворими таблетки Камагра Физзи Табс

 
0 / 0 Отзиви на клиенти
0 Отзиви
5 Звезди:
  
(0)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 0 отзиви
 
Камагра Физзи Табс

Открийте Виагра, разтваряща се във вода!

Камагра е създадена като алтернатива на оригиналната Виагра. Може да попитате - защо се нуждаете от Камагра, ако на пазара има хапчета Виагра?

Камагра Физзи Табс, предназначени за мъже, които не искат да пият хапчета. Пенливите таблетки на Камагра са истински шум на пазара на лекарства за потентност.

Те се разтварят във водата бързо и осигуряват желания ефект. Напитката има приятен портокалов вкус и има вкус на лимонада.

 

Камагра Физзи Табс 100mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Камагра Физзи Табс 100mg 14 хапчета лв96.08 Добави в кошницата
Камагра Физзи Табс 100mg 28 хапчета лв169.09 Добави в кошницата
Камагра Физзи Табс 100mg 42 + 7 хапчета лв228.93 Добави в кошницата
Камагра Физзи Табс 100mg 63 + 7 хапчета лв320.20 Добави в кошницата
Камагра Физзи Табс 100mg 84 + 7 хапчета лв377.77 Добави в кошницата

Ефективността на разтворимите таблетки (Физзи Табс)

Физзи Табс имат същата ефективност като обикновените фармацевтични форми на Виагра. Силденафил цитрат е активен компонент в състава на лекарството. Разтворимата форма е ефективна и бързо печели популярност. Клиентите отбелязват силната ерекция на пениса, която трае дълго и се постига лесно толкова пъти, колкото е необходимо.

Една разтворима таблетка на Камагра на ден е достатъчна, за да постигнете пълния ефект на лекарството. Kамагра започва да въздейства върху тялото в рамките на един час след приема и осигурява 4-6 часа лесно постижима ерекция.

Камагра Физзи Табс. Медицинска информация

Активната съставка на Камагра е Силденафил цитрат. Концентрацията на веществото е 100 мг и това е максимумът, който можете да приемате на ден. Вместо да приемате таблетка 100 мг Силденафил за първи път, разделете хапчето на двете или на четъри части, за да видите как тялото Ви реагира на лекарството.

Формата на Камагра Физзи Табс е много удобна за мъже, които не могат да погълнат цялото хапче. Ефервесцентните таблетки бързо се разтварят в чаша вода. Лекарството трябва да се приема за 15-30 минути преди планираното време за секс. Приятният вкус ще направи приемането още по-лесно.

Ефектите на Камагра Физзи Табс

Камагра е генеричен заместител на оригиналната Виагра. Ефективността и потенциалът на генеричния продукт са идентични с оригинална Виагра. Таблетките Камагра осигуряват силна и продължителна ерекция с помощта на PDE-5 инхибитор в техния състав. Ензимът прави лекарството особено ефективно за лечение на еректилна дисфункция. Силденафил цитрат помага за подобряване на качеството на сексуалната активност и осигурява 4-6 часа сексуална сила.

Списъкът на противопоказанията

Следният списък с противопоказания трябва да се приема сериозно. Избягвайте да приемате Камагра Физзи Табс, ако:

 • Сте непълнолетни;
 • Имате проблеми със сърдечно-съдовата система;
 • Приемате други лекарства, несъвместими с нитрати или силденафил цитрат;
 • Имате ниско кръвно налягане;
 • Имали сте болезнена ерекция;
 • Имате проблеми с очите.

Списъкът на страничните ефекти

Много хапчета за потентност имат опасни странични ефекти. Но не Камагра Физзи Табс. Страничните ефекти на Камагра не са толкова опасни за живота, но все пак трябва да се избягват. Ето защо винаги трябва да се консултирате с лекаря, преди да приемате Камагра или ако имате изброените тук симптоми:

 • Синкава мъглявина в зрителното поле и нарушения на зрението;
 • Главоболие;
 • Носни проблеми;
 • Зачервяване на лицето;
 • Храносмилателни симптоми;
 • Световъртеж;
 • Болезнена постоянна ерекция.

Взаимодействия и специални бележки

Според препоръките на производителите, не трябва да комбинирате Камагра Физзи Табс с лекарства, съдържащи донори на оксид азота или нитрати. За да избегнете усложнения, прочетете внимателно състава на други лекарства или попитайте лекаря за съвет.

Имайте предвид, че продуктите от грейпфрут могат да намалят ефективността на таблетките Камагра. За да съхраните ефективността на продукта, избягвайте тежки ястия или просто не приемайте Камагра веднага след такова хранене.

Дразненето на очите и нарушенията на зрението са в списъка на възможните нежелани реакции на Камагра. Вземете го предвид, ако планирате да шофирате кола или да работите с тежка техника. Ако се интересувате от Камагра, можете да я поръчате онлайн в нашия магазин.

Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка