Нагоре

Женско здраве

Подобрение на женското здраве - просто почувствайте повече!

Това, което Виагра е за мъжете, Ловегра или Вуменра е за жените. И макар че в началото може да звучи нелогично, това всъщност е реалност. Проучванията върху активната съставка Силденафил цитрат установиха, че той не само увеличава ерекцията при мъжете, но и чувствителността на женските полови органи.

Ако разгледаме това по-отблизо, изобщо нищо не е нелогично. Мъжката ерекция се основава на циркулацията на кръвта в еректилната тъкан, а Виагра дава възможност за оптимизиран кръвен поток в гениталната област. Модифицирано за жени, това означава повишена чувствителност на влагалището. Поради засиления приток на кръв, усещанията се увеличават сериозно, което означава, че се увеличава сексуалното удоволствие, а също така оргазмите се засилват значително.

Дори жените, които не могат да постигнат или им е трудно да постигнат оргазми, могат отново да изпитат нормално сексуално удоволствие с помощта на препарати за женското здраве. Ако решите, че искате повече удоволствие, повече чувства и по-интензивен оргазъм, тогава Ловегра е точно за Вас.

Много жени поръчват евтини Ловегра и Вуменра в нашата аптека, и след като приемат тези хапчета, подобряват сексуалния си живот.

Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка