Нагоре

Въпроси и отговори

В този раздел ще намерите отговори на често задавани въпроси за работата на нашия онлайн магазин, условията за доставка и плащане, както и за лекарствата, продавани от нас.

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от повече информация за нашите продукти от онлайн магазина, просто изпратете ни имейл.

Често задавани въпроси:

Как мога да направя поръчка?

След като изберете продукта, ще бъдете насочени към количка за пазаруване. След това кликнете върху бутона „ПЛАЩАНЕ” и ще бъдете превключени към SSL формуляра за сигурна поръчка. След като попълните имейл адреса си, моля, попълнете адреса си за доставка. На последния етап трябва да посочите начина на доставка и начина на плащане и да кликнете върху бутона „Завършване на поръчката“. След това поръчката Ви ще бъде обработена от службата за поддръжка.

Какво трябва да се очаква след направена поръчка?

Вашата поръчка вече ще бъде обработена. След получаване на плащането, поръчката ще бъде събрана и изпратена към Вас в рамките на 24 часа.

Ще получите три имейла относно Вашата поръчка:

Какви методи на плащане приемате?

Приемаме MasterCard, Visa, Carte Bleue, American Express, iDEAL и банкови преводи. След получаване на плащането, Вашата поръчка ще бъде изпратена в рамките на 24 часа. Моля, обърнете внимание на факта, че процесът на парични преводи продължава около 3 дни. Ако платите за Вашата поръчка с кредитна карта, тя ще бъде изпратена в същия ден.

Какви са цената и условията за доставка?

Онлайн рецептата е включена в цената. Ако поръчката Ви бъде потвърдена, тя ще бъде изпратена в рамките на 24 часа. Датата на доставка ще зависи от Вашето местоположение, а също така и местоположението на доставчика, както и от своевременно превеждане на плащането. Се стараеме да работим, за да доставим Вашата поръчка директно до Вашата врата в рамките на 4-12 работни дни, в зависимост от начина на доставка.

Не обработваме поръчки през почивните дни. Ако направите поръчка след 15:00 ч. в петък, аптеката ще я обработи само в понеделник.

Какъв е периодът за анулиране на поръчката?

Можете да анулирате поръчката си преди изпращане, като ни напишете писмо и посочите „Моля, анулирайте“ и номера на поръчката си в темата. Не можем да анулираме поръчката, след като тя е доставена.

Какви са Вашите правила за сигурност и поверителност?

Защитата на Вашата лична информация е без изключение наш най-висок приоритет. Нашият онлайн формуляр за поръчка поддържа най-новата и най-сигурна 256-битова SSL (Secure Sockets Layer) система за кодиране. Всичките лични данни, както и данни за кредитните карти се прехвърлят с най-голямо внимание и сигурност. Нашата система също използва защита срещу измами с кредитните карти. Лицата, които използват измамните кредитни карти, ще бъдат незабавно насочени към съответните органи.

Какви са правилата за изпращане на съобщения по имейл?

Често клиентите не получават имейли за потвърждение или бюлетини. Като правило това се случва, защото Вашата електронна поща ги блокира. По-долу са изброени 2 алтернативни решения за отстраняване на този проблем. Ако имате нужда от помощ, моля, свържете се с нашата служба за поддръжка.

По този начин можете да разрешите проблема с входящи имейли:

  1. Моля, проверете папката за нежелана поща. Ако намерите нашите имейли там, моля, прехвърлете ги / ги плъзнете в обичайната входяща папка.
  2. Ако имате друг имейл адрес, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на E-mail. Освен това можете да се свържете с нашия екип за поддръжка по телефона.

Какво трябва да очаква от онлайн консултация?

Честно казано, нашите консултанти не могат да заместват посещението при лекар. Независимо от това, службата за поддръжка може да опише на клиента характеристиките на даденото лекарство. Освен това винаги можете да обсъдите процеса на поръчката и други възникнали въпроси, за да бъдете информирани.

Законна ли е продажбата на лекарства без рецепта в Интернет?

Нашите аптеки имат официално разрешение да изпращат всякакви лекарства до всички страни по света и си сътрудничат с официално одобрени фармацевти, които предоставят професионална фармацевтична помощ. Всичките лекарства се закупуват само от легитимни търговци на едро на фармацевтичните продукти, така че можете да сте сигурни, че ще получавате същите лекарства, които бихте поръчали в аптека.

Каква е разликата между оригиналните и генеричните лекарства?

За разлика от оригиналните производители на лекарства, производителите на генерични лекарства не поемат разходите за изследвания, разработка, тестване и реклама. След изтичане на срока на оригиналния патент за лекарства, други компании могат да започнат произвеждане на тези лекарства без големи разходи, след като са придобили само химическа формула. Това води до продукти с най-високото качество на приемлива цена!

Защо генеричните лекарства са по-евтини от оригиналните?

Те са по-евтини заради патентната система. След тяхното въвеждането, лекарства са под държавната защита до 17 години. През този период други предприемачи нямат право да разпространяват това лекарство, което позволява това лекарство да се продава само от компания, която го изготвила, за да покрие разходите за неговото разработване. При изтичане на патента фармацевтичната компания може да подаде заявление до Администрацията по храните и лекарствата за разпространение на генеричната версия на лекарството. Тъй като няма нужда от инвестиционни разходи, други предприемачи могат да предложат лекарството с 50 до 80% по-евтино от цената на оригиналните лекарства.

Мога ли да Ви изпратя лекарствата си обратно?

Не. В съответствие с Федералния закон не можем да приемаме обратно лекарства, продавани по лекарско предписание. В случай, че колетът е повреден или изобщо не е доставен, ние ще изпратим поръчката отново за наша сметка или ще възстановим загубите.

Как мога да получа безплатно бонус за повторни поръчки?

Чрез бюлетина на онлайн аптеките ние правим редовни специални предложения за нашите клиенти. Елате при нас по-често и бъдете по-информирани!

Какво е качеството на генеричните лекарства?

В сравнение с оригиналния продукт, те се считат за „терапевтично еквивалентни“. Генериците трябва да съдържат както еднакъв брой химикали, така и да осигуряват скоростта на усвояване на активните вещества в кръвообращение. Понякога генерична версия на лекарството може да има различен цвят или форма от оригиналното лекарство. Тези разлики нямат влияние върху ефекта от действието на лекарството и се дължат само на търговски или патентни и правни причини.

Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка