Нагоре

Сиалис оригинален - оригиналът на фирма Eli Lilly в България

 
5.00 / 1 Отзиви на клиенти
1 Отзиви
5 Звезди:
  
(1)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 1 отзиви
 
Сиалис оригинален

Има само няколко високо надеждни лекарства за еректилна дисфункция, които са известни по целия свят. Марков Сиалис или Сиалис оригинален е един от тях. Това лекарство е идеална алтернатива на други видове Виагра от фирма Pfizer. Сиалис оригинален е перфектно хапче за дълготрайна ерекция.

Активният и мощен компонент на Сиалис е Tадалафил. Действието на Тадалафил е силно и Сиалис има същия ефект върху мъжете като Виагра. Но за разлика от обичайната Виагра, ефектът на Сиалис продължава много по-дълго - до 36 часа!

 

Сиалис оригинален 20mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Сиалис оригинален 20mg 4 хапчета лв78.20 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 8 хапчета лв114.90 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 12 хапчета лв145.86 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 14 + 2 хапчета лв178.32 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 22 + 2 хапчета лв240.62 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 34 + 2 хапчета лв342.65 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 48 + 4 хапчета лв418.45 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 64 + 4 хапчета лв510.61 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 76 + 4 хапчета лв594.44 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 92 + 4 хапчета лв703.94 Добави в кошницата
Сиалис оригинален 20mg 120 + 8 хапчета лв926.12 Добави в кошницата

Тази функция ще Ви възвърне възможността за спонтанен секс. Дори сериозните проблеми с ерекцията могат да бъдат забравени с помощта на оригинален Сиалис. Само едно хапче Сиалис ще Ви позволи дълго време да се чувствате млади и пълни със сексуална енергия.

Приемането на хапче Сиалис не осигурява 36 часа постоянна ерекция. Все още е необходимо сексуално взаимодействие, за да се получи ерекцията. Без сексуална стимулация ефектът на Cиалис ще бъде ограничен. Напротив, правилната сексуална стимулация и естественото желание осигуряват силна ерекция и множество оргазми.

Подобрената способност за бързо постигане на ерекция е очевиден положителен ефект на Сиалис оригинален. Подсилените оргазми ще бъдат като приятно допълнение. Купете Cиалис онлайн и се почувствайте сексуално свободни с надеждно и тествано лекарство за потентност.

Предимствата на Cиалис са очевидни. Докато ефектът от Виагра продължава 4 или 5 часа, Cиалис действа 36 часа! Вече нямате нужда от внимателно планиране на приема на хапчето. Купете Cиалис онлайн и просто се наслаждавайте на секс, когато пожелаете.

Оригинален Сиалис. Главна информация.

Мощният ефект на оригиналния Сиалис, е резултат от действие на Тадалафил. Нормалната доза на едно хапче е 20 мг активния компонент. Хапчето започва да действа бързо - като мине половин час след приемане. Ефектът продължава 36 часа.

Удивителни свойства на оригиналния Сиалис

Тадалафил съдържа PDE-5 ензим, който се използва широко в различни лекарства, а също така в Сиалис. Той е отговорен за лечението на еректилна дисфункция. Поради PDE-5, Тадалафил блокира намаляването на ерекцията на пениса и осигурява дълга и силна ерекция. За да се постигне резултатът трябва да се извърши сексуална стимулация. Ерекцията няма да се появи без подходяща стимулация, поради което не трябва да се притеснявате за постоянна ерекция. Дългият ефект настъпва, тъй като усвояването на Тадалафил отнема известно време.

Противопоказания и странични ефекти

Противопоказания са възможни, но могат да бъдат избегнати, ако внимателно следвате инструкциите. За да избегнете усложнения с оригинален Сиалис, уверете се, че:

 • Не приемате други лекарства за потентност;
 • Нямате проблеми с бъбреците, черния дроб и сърдечно-съдовата система;
 • Имате нормално кръвно налягане;
 • Не страдате от приапизъм;
 • Сте над 18 години.

Страничните ефекти на Сиалис се появяват рядко. Винаги има възможност да се получат странични ефекти в такива случаи. Възможността е по-голяма, ако сте алергични към активния компонент на оригиналния Сиалис или ако сте предозирали.

Списъкът на възможните реакции включва:

 • Главоболие и болка в мускулите;
 • Зачервяване и световъртеж;
 • Ринит;
 • Болка в кръста;
 • Лошо храносмилане;
 • Възпаление на очите.

Изследванията забелязват отрицателно взаимодействие на оригинален Сиалис и лекарства с нитрати. Ето защо човек не трябва да приема Cиалис с други лекарства, съдържащи нитрати или донори на азотен оксид в състава. Такава комбинация може да бъде опасна за общото Ви здраве. Страничните ефекти могат да се засилят и поради някои продукти - като грейпфрут. Ефективността на хапчето е по-ниска, ако преди това се приема тежка храна с високо ниво на мазнини.

Купете Сиалис оригинален в проверената онлайн аптека!

Закупуването на оригинален Сиалис в подходящата аптека е много важно. Много хора търсят безопасна онлайн аптека на форуми и като питат приятели. Друг добър вариант е да попитате Вашия лекар за съвет. Можете също да разгледате рецензии на другите хора, които купуват Сиалис.

medicaat.com предоставя сигурна възможност за купуване на оригинален Сиалис онлайн без рецепта на няколко прости стъпки. С нашето бързо изпращане няма нужда да отивате в местната аптека и да чакате на опашка - продуктът ще бъде доставен точно до дома Ви.

Тези, които купуват оригинален Сиалис 20 мг онлайн, нямат прегледи или чувство на смущение. В случай, че вече не се нуждаете от консултация с Вашия лекар и нямате рецепта, пак можете да купите Сиалис анонимно тук. Като правило цените на Сиалис в градските аптеки са високи, докато нашата онлайн аптека може да предложи добра оферта. Купете оригинален Сиалис онлайн и спестете време и пари!

 

Препоръки за оригинален Сиалис

3 от 5 хора смятат следния отзив за полезен
 
5.00/5
от Захари
Обичам продукта! Високо ефективни и дълготрайни ефекти дори за няколко дни. Имам повече издръжливост и сила във фитнеса и в спалнята. Силно препоръчвам този продукт и смятам да го купя отново. Опитайте и ще ви хареса!
Не Да   Полезен ли Ви беше този отзив?  
Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка