Нагоре

Купете Камагра Орал Джели в България онлайн за по-добра цена!

 
5.00 / 1 Отзиви на клиенти
1 Отзиви
5 Звезди:
  
(1)
4 Звезди:
  
(0)
3 Звезди:
  
(0)
2 Звезди:
  
(0)
1 Звезда:
  
(0)
Вижте всички 1 отзиви
 
Kамагра Орал Джели

Камагра Орал Джели е проверен продукт в нова форма, която се предлага от Онлайн аптека на клиентите. Сашета с течна виагра са популярни и известни като сашета с Виагра гел.

Тази форма се предлага в различни плодови вкусове в нашата онлайн аптека. Всеки може да намери любимия си вкус - банан, ягода, грозде, ванилия, портокал или ананас и т.н.

Това е идеална алтернатива на хапчета и газирани таблетки - няма нужда от вода. Камагра Орал Джели отива направо към организма чрез лигавицата на устата Ви. Ако сравните таблетките и сашета с гел Виагра, гелът Камагра (другото име на Камагра перорално желе) работи по-бързо. Многобройни наименования като „течна виагра“ или „камагра гел“ създават объркване сред купувачите. Но официалното име на продукта е Камагра Орал Джели.

 

Kамагра Орал Джели 100mg

Препаратът Дозировка Количество + бонус Цена Поръчай сега
Kамагра Орал Джели 100mg 10 сашета лв101.59 Добави в кошницата
Kамагра Орал Джели 100mg 30 + 5 сашета лв253.64 Добави в кошницата
Kамагра Орал Джели 100mg 63 + 7 сашета лв417.49 Добави в кошницата
Kамагра Орал Джели 100mg 90 + 8 сашета лв565.32 Добави в кошницата
Kамагра Орал Джели 100mg 110 + 9 сашета лв623.63 Добави в кошницата

Вземете едно саше 30 минути преди секс. Активният период на лекарството е около 4-6 часа. С подходяща сексуална стимулация са възможни множество ерекции. Камагра Орал Джели работи като мощно подобрение за сексуална активност, поради което е възможен неограничен брой страхотни оргазми.

Камагра гелът за потентност има подобен на Виагра принцип на действието поради активната си съставка Силденафил. В сашето има 100 мг Силденафил цитрат.

Силденафил, продаван като Виагра и други търговски наименования, е лекарство, използвано за лечение на еректилна дисфункция и белодробна артериална хипертония. Виагра като търговското наименование на Силденафил, е широко признато в популярната култура, а асоциацията на лекарството с лечението на еректилна дисфункция е довела до използването му за развлечение. Откакто е достъпен през 1998 г., силденафил е често срещано лечение за еректилна дисфункция; неговите основни конкуренти са тадалафил (Cиалис) и варденафил (Левитра).
Силденафил

В зависимост от Вашето здравословно състояние и според препоръките на лекаря, вземете цялото саше или само половината от него преди секс. Остатъците може да се съхраняват в хладилника за няколко дни, но не повече.

Kамагра Орал Джели. Медицинска информация

Камагра е търговска марка, използвана от фирма Ajanta за лекарството за потентност под формата на гел с висока концентрация на силденафил цитрат. Целта на веществото е лечение на еректилна дисфункция. Консистенцията на гела позволява да се приема веществото през устата точно от сашето. Гелът се разтваря в устата и след това може лесно да се погълне. Следователно, той е идеален за възрастни хора или такива, които имат проблеми с поглъщането на хапче.

В нашата онлайн аптека е представена Kамагра Орал Джели 100 мг.

Ще забележите ефекта на Камагра, като минат 20 минути след приемане. Ефектът трае обикновено 4 часа.

Одобрената доза на лекарството е 100 мг. Можете да приемате само по едно саше на ден. Превишаването на дозата ще има отрицателен ефект. Ако искате да опитате Камагра гел за първи път, не приемайте цялото саше наведнъж - вземете половината от него или четвърт (50 мг или 25 мг Силденафил Цитрат).

Не са Ви необходими допълнителни вещества, за да приемате Камагра гел. Съдържанието на сашето може да се консумира в чист вид.

Както показват отзивите на клиентите, формата на сашето е много удобна и тествана от мъже в различни страни. Плодовият аромат перфектно покрива горчивия вкус на Силденафил, който е от съществено значение за дълготраен ефект на лекарството. Благодарение на Силденафил цитрат, линията продукти на Камагра не се различава от оригинална Виагра и осигурява същия мощен ефект. Ензимът PDE-5 прави лекарството за повишаване на потентността доста надеждно.

Противопоказания

Преди приемане на лекарството, вземете предвид следната информация. Забележете, не трябва да приемате Камагра Орал Джели, в случай че имате следните проблеми:

 • Приемане на други усилватели на потентността;
 • Проблеми със сърдечно-съдовата система;
 • Проблеми с кръвното налягане;
 • Медицински проблеми с ретината;
 • Болка по време на ерекция;
 • Чернодробни дисфункции;
 • Стомашно-чревни проблеми;
 • Ако сте под 18 години.

Странични ефекти на Камагра гел

Приемът на Камагра може да доведе до някои странични ефекти. Те се появяват рядко и обикновено подобрението идва веднага след това. В повечето случаи помощта на лекаря не е необходима. Нежеланите реакции се появяват най-вече поради предозиране или свръхчувствителност към основната съставка на Камагра. Въпреки това, ако забележите следните симптоми, потърсете Вашия лекар възможно най-скоро:

 • Нарушения на зрението;
 • Главоболие;
 • Зачервяване;
 • Проблеми с корема - киселинност, усещане за пълен стомах, повръщане;
 • Запушенност в носа;
 • Приапизъм.

Взаимодействие с други лекарства

Лекарите строго не препоръчват приемане Камагра гел заедно с други усилватели на потентността или лекарства с нитрати.

Избягвайте приема на течна Виагра веднага след тежкото хранене, защото мазната храна намалява ефекта на Камагра. Грейпфрутите също трябва да се избягват поради същата причина.

Камагра гелът в малки сашета е идеален за вземане в движение. Широкият избор от вкусове е приятно допълнение към мощния ефект на гела Камагра. medicaat.com ви позволява да купувате Камагра Орал Джели в България онлайн и без рецепта.

 

Препоръки за Камагра Орал Джели

2 от 3 хора смятат следния отзив за полезен
 
5.00/5
от Илчо
Хареса ми колко добре работи продуктът и колко по-дълго издържах, а не само колко твърд бях. Правихме го сутрин вечер и вечер в продължение на 3 дни, като цяло бях много доволен от този продукт.
Не Да   Полезен ли Ви беше този отзив?  
Моята количка

Няма артикули в моята количка
Обща стойност на поръчката:
лв 0.00

Начини на плащане
Методи за доставка